Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) varmistaa maakunnan elinvoimaisuutta - mittava investointi Sokos Hotel Kolille

 

Sokos Hotel Kolin uudistaminen ja palvelujen kehittäminen käynnistyy lokakuussa 2012. Syksyn ja alkutalven aikana hotellin yhteyteen rakennetaan pienimuotoinen kylpyläkokonaisuus sekä uudistetaan hotellin yhteydessä toimiva ravintolaperhe ja kokoustilat.

Sokos Hotel Koli tarjoaa jatkossa upeat puitteet rauhoittumiselle ja rentoutumiselle ainutlaatuisessa maisema- ja kulttuuriympäristössä. Hotellin pohjakerrokseen rakennetaan uusi Day Spa ja rentoutumiskylpyläkokonaisuus, jossa on erilaisia altaita, saunoja sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin. Myös ravintola- ja kokoustilat uusitaan. Ravintolaperheen muodostavat kahvila, viihtymisbaari ja pihviravintola, joiden valikoimissa on huomioitu paikalliset tuotteet.

Syksyllä 2012 käynnistyvä kylpylä- ja ravintolauudistus on alkusysäys useamman vuoden kestävälle investointiohjelmalle, jonka ensimmäisen vaiheen kustannusarvio on 3,3 milj. euroa. Kolin kehittäminen työllistää oman maakunnan väkeä sekä rakennusaikana että tulevaisuudessa. Muutoksen tavoitteena on varmistaa hotellin ympärivuotinen toiminta sekä lisätä matkailuvirtojen ja sen myötä myös työpaikkojen määrää Kolilla.

 
 
    - Haluamme tarjota ainutlaatuisessa ympäristössä unohtumattomia elämyksiä aikuisille. Meille tärkeitä asiakasryhmiä ovat yhtä lailla kokousasiakkaat, elämysmatkailijat kuin hemmottelua ja rentoutumista kaipaavat asiakkaatkin, kertoo PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä. Alkava investointiohjelma on maakunnan matkailun kehittämisen näkökulmasta erittäin merkittävä, Kivelä hehkuttaa.
 

Sokos Hotel Koli on uudistuksen vuoksi suljettuna muutaman viikon ajan loka-marraskuussa. Henkilökunta pyritään tuona aikana työllistämään PKO:n muihin toimipaikkoihin. Ravintolat ja kokoustilat saadaan käyttöön marraskuun aikana, kylpyläkokonaisuus valmistuu talvikaudelle 2012 – 2013. Sokos Hotel Kolin kehittämissuunnitelmaa on valmisteltu hyvässä yhteistyössä Metsähallituksen kanssa ympäristönäkökulmat ja kansallispuistokokonaisuus huomioonottaen.

Hotelli Koli valmistui nykymuodossaan vuonna 1999. PKO on toiminut alusta alkaen vuokralaisena kiinteistössä sekä pyörittänyt rinnetoimintaa Ukko- ja Loma-Kolin rinteillä. PKO investoi Kolin rinteisiin 0,7 milj. euroa talvikaudelle 2011 – 2012. Hotellikiinteistön omistaa Metsähallitus, joka samanaikaisesti syksyllä 2012 alkavan uudistustyön kanssa tekee kiinteistön ylläpitoon liittyviä kunnostustöitä.
Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.