Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


 
   

Tästä puhutaan maailmalla

   

Ihomme joutuu vuosien saatossa koville. Vanhenemiselta ei voi välttyä,mutta ulospäin näkyviä vaikutuksia voi jarruttaa ja myös korjata oikeilla lisäravinteilla kuten alffalipoiinihapolla.

   

SISÄINEN KAUNEUSVOIDE
Alfalipoiinihappo ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja ryppyjen muodostumista suojaamalla ihon kimmoisuudelle tärkeitä proteiineja, varsinkin kollageenia, sekä vähentämällä auringon ultraviolettisäteiden vanhentavaa vaikutusta.
Alfalioiinihapon vaikutusta voi vielä tehostaa tuhdilla C-vitamiini annoksella 500-1000mg/pv

Sisäisenä kauneusvoiteenakin tunnetulla alfalipoiinihapolla on monia huomattavia terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Alfalipoiinihappo on ihmiselimistölle elintärkeä vitamiinien kaltainen aine, jota voisi kutsua "universaaliksi antioksidantiksi" sen poikkeuksellisen monipuolisten vaikutuksiensa takia.

Alfalipoiinihappo ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja ryppyjen muodostumista suojaamalla ihon kimmoisuudelle tärkeitä proteiineja, varsinkin kollageenia, sekä vähentämällä auringon ultraviolettisäteiden vanhentavaa vaikutusta.

Tasaamalla verensokeria alfalipoiinihappo auttaa laihduttajaa

Alfalipoiinihappo parantaa myös muistia ja lisää keskittymiskykyä. Suojaa hermostoa ja aivoja sekä lisää sitä kautta energisyyttä. Alfalipoiinihappo neutraloi kadmiumia verestä, mistä on hyötyä tupakoitsijoille!

Metalleja kelatoivaan ominaisuuteen perustuu yksi alfalipoiinihapon sydän- ja verisuonisairauksia ehkäisevistä vaikutuksista:

   

ALFALIPOIINIHAPPOA SAA RUUASTA HYVIN NIUKASTI

Elimistö muodostaa itse jonkin verran alfalipoiinihappoa, mutta se kuluu saman tien aineenvaihduntaprosesseihin. Siksi sen antioksidanttinen ja terapeuttinen vaikutus sekä muut positiiviset vaikutukset, kuten muistin paraneminen ja energisyyden lisääntyminen, voidaan saavuttaa vain täydentämällä elimistön omaa tuotantoa lisäravinteen avulla. Täydennyslisä on tarpeen myös sen vuoksi, että alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana hyvin niukasti. Sitä on jonkin verran vihreissä kasviksissa, oluthiivassa ja punaisessa lihassa, varsinkin sisäelimissä, mutta esimerkiksi pinaattia, jossa sitä on suhteellisen paljon, pitäisi syödä useita kiloja päivässä.

Kolmas huomioitava seikka on ikääntyminen: Elimistön kyky muodostaa alfalipoiinihappoa alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä – valitettavasti juuri silloin kun sen merkitys ihmiselle kasvaa.

HIDASTAA VANHENEMISTA

Ikääntymisen myötä energiaa tuottavien mitokondrioiden määrä soluissa alenee ja niiden aktiivisuus laskee, ja samalla koko elimistön energiantuotanto vähenee. Sen seurauksena solutoiminta hidastuu, energisyys katoaa ja terveys heikkenee. Alfalipoiinihappo nostaa glutationipitoisuutta, mikä aikaan saa tehokkaan hermostoa suojaavan vaikutuksen. Glutationi on tärkein solunsisäinen antioksidantti, jolla on vaikutusta myös hermoviestien välittymisessä. Glutationin väheneminen voi johtaa mitokondrioiden toimintahäiriöihin ja hermosolujen tuhoutumiseen.

EHKÄISEE VAKAVIA SAIRAUKSIA

Alfalipoiinihappoa on kokeiltu lupaavin tuloksin Parkinsonin, Alzheimerin ja MS-taudin hoidossa ja ehkäisyssä. Sen on todettu estävän Alzheimerin taudin osa syynä pidetyn, vapaiden radikaalien muodostumista stimuloivan beeta-amyloidin toimintaa ja lievittävän MS- eli pesäkekovettumatautiin liittyvää aivo-selkäydintulehdusta (autoimmuunia enkefalomyeliittiä). Epidemiologisissa tutkimuksissa on havaittu antioksidanttien yhteys myös dementia tapausten esiintymiseen.

Tasaamalla verensokeria alfalipoiinihappo auttaa laihduttajaa.

AUTTAA LAIHTUMAAN JA VÄHENTÄÄ DIABETEKSEN HAITTOJA

Alfalipoiinihappo on erityisen sopiva diabeetikoille: Se lisää glukoosin imeytymistä lihaksissa, parantaa insuliinivastetta ja säätelee glukoosin vapautumista maksasta . Tähän tehtävään osallistuvat alfalipoiinihapon ohella mm. magnesium, vanadiini ja kromi . Verensokerin laskiessa haitallinen glykaatio vähenee. Veren korkean glukoosipitoisuuden aiheuttama glykaatio on elintärkeisiin komponentteihin, varsinkin proteiineihin, vaikuttava reaktio ja merkittävä diabetekseen liittyvien sairauksien aiheuttaja. Muiden haitallisten vaikutusten lisäksi se nopeuttaa ihon ja koko elimistön vanhenemista, vaurioittaa hermosoluja ja altistaa verisuonisairauksille.

Alfalipoiinihappoa onkin jo pitkään käytetty menestyksellisesti suurehkoina annoksina (yli 300 mg) hoidettaessa diabeteksesta johtuvia oheissairauksia, mm. silmänpohjan rappeutumaa ja diabeettista ääreishermosairautta (neuropatiaa)

TURVALLISUUS JA ANNOSTELU

Säännölliseen käyttöön sopiva annostus alfalipoiinihappoa on yli 30-vuotiaille 100-250 mg päivässä. Alfalipoiinihappoa on käytetty 2-tyypin diabeteksen yhteydessä 600-1200 mg päivässä useiden viikkojen ja jopa kuukausien ajan.

Suomessa alfalipoiinihappoa myyvät Life-terveyskaupat kautta maan.

Venäjän Kauppatie -lehti
Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.