Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


 

Tästä puhutaan maailmalla

Uuden Seelannin vihersimpukkaöljystä
helpotusta nivelkivuista kärsiville

   

Tulehdusreaktio syntyy, kun valkosoluissa sijaitsevat entsyymit valmistavat tulehdusaineita arakidonihaposta. Tulehdusaineet aiheuttavat tulehdusoireita. Tulehdusoireet voivat ilmetä useina erilaisina tulehduksellisina sairauksina kuten astmana ja niveltulehduksina.

   

Ainoa tapa ehkäistä tai vähentää tulehdusten syntymistä on estää valkosoluja valmistamasta tulehdusaineita. Uuden Seelannin vihersimpukkaöljy (Lyprinol®) vaikuttaa juuri näin. Arakidonihapon sijasta entsyymit käyttävät vihersimpukkaöljyn rasvahappoja ja näin ollen reaktion tuloksena ei synny tulehdusaineita. Jatkuvasti käytettynä vihersimpukkaöljy tuo elimistöön monipuolisesti hyvin konsentroituja rasvahappoja, jotka vähentävät tulehdusaineiden syntymistä merkittävästi.
Lyprinol® sisältää yli 30 eri välttämätöntä rasvahappoa omega-3, omega-6, omega-7 ja omega-9 ryhmistä.

Uuden Seelannin vihersimpukkaöljyssä vaikuttavat aineet ovat hyvin tiivistetyssä muodossa. Sen on todettu olevan jopa omega-rasvahappojen suhteen jopa 125 kertaa vahvempaa kuin simpukkajauhevalmisteet.

Eurooppalaisessa Rheumatologia -julkaisussa (Vol. 49, Issue 4, pages 244-252) todettiin että Uuden Seelannin vihersimpukkaöljy voi auttaa nivelten liikkuvuutta ja vähentää kipua paremmin kuin kalaöljyvalmisteet. Kaikkien tutkimuksessa vihersimpukkaöljyä nauttineiden osalta voitiin todeta nivelkipujen vähentyneen ja nivelten liikkuvuuden lisääntyneen ilman sivuvaikutuksia.

   

Vihersimpukkaöljy ei aiheuta oireita useimmille äyriäisallergikoille. HYKSin Iho- ja Allergiasairaalan allergeenilaboratoriossa tehdyssä kokeessa valmisteesta ei löytynyt allergeeneja.

Lyprinol® on maailmalla erittäin tunnettu ja käytetty ravintolisä. Valmistettaon saatavana jälleen Suomesta Life myymälöistä kauppanimellä Lyprinol. Nivelten hyvinvointiin ylläpitoannostus on 1-2 kapselia/päivä. Pakkauksessa on 60 kapselia.

Liikunnan opettaja Petri Sallinen:
"Nyt nukun yöni paremmin"

   

Rasitus ja vanhat urheiluvammat ovat aiheuttaneet Petri Salliselle nivelrikon molempiin polviin.
- Juoksemaan en pysty ollenkaan ja olen joutunut jättämään myös sulkapallon ja tenniksen pelaamisen. Onneksi tilanne on nyt helpottunut, hän kertoo.

Petrin oikeassa polvessa on todettu nivelrikko. Viimeksi polvea on tähystetty viitisen vuotta sitten, ja samalla putsattiin myös niveliä.

- Eräs kaverini alkoi suositella minulle Lyprinolia. Otin ensimmäisen kuukauden ajan sitä neljä tablettia päivässä, jonka jälkeen pudotin annoksen kahteen. Nyt olen saanut yöni nukuttua huomattavasti paremmin. Se oli välillä kuin puukolla olisi pistänyt hermoon. Ilman muuta Lyprinol on auttanut minua, sillä elämässäni ei ole tapahtunut mitään muita muutoksia.

Venajan Kauppatie
Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.