Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


Lääkärien yllättävä havainto:
Silkkiperhosen ihme-entsyymi estää tulehduskipua!

     

Saksalainen lääkäri Dr. Hans Nieper, havaitsi hämmästyttävää hoitotehoa entsyymillä, jota silkkäistoukan suolistossa elävä bakteeri tuottaa. Sikkiäisperhonen käyttää tätä entsyyiä tullessaan ulos silkkikotelostaan.
Ulostulon on oltava nopea, jotta petolinnut eivät nappaisi perhosia niiden ollessa avuttomimmillään. Entsymi tunnetaan nimellä serrapeptaasi. Aasiassa se on ollut käytössä jo lähes 30 vuotta.

     

Ainutlaatuinen entsyymi valmiste

  • Lievittää tulehduskipua
  • Vähentää tulehdusta
  • Estää veritulppia
  • Puhdistaa verisuonia
  • Ehkäisee niveltulehdusta
  • Tehostaa antibioootteja
  • Hajottaa kystia
     

Serrapeptaasi

Mitä se on?

Serratiopeptidaasi (virallinen nimitys) on proteolyyttinen entsyymi, joka hajoittaa kuollutta ja tulehdusperäistä fibriinikudosta. Sitä tuottaa silkkiäistoukkien suolistossa elävä Serratia E15 bakteeri. Nykyisin serrapeptaasia tuotetaan käymismenetelmällä sarratiabakteerin avulla. Tavallisesta ruuasta tätä entsyymiä ei saa, mutta monet serrapeptaasia määränneet eurooppalaiset ja yhdysvaltalaiset lääkärit suosittelevat välimeren ruokavaliota, eli paljon kalaa ja värikkäitä kasviksia.

Mitä se tekee?

Serrapeptaasi hajoittaa sairasta, kuollutta kudosta, mutta ei koske terveeseen ja elävään kudokseen. Se on fibriinispesifinen eli hajoittaa vain ja ainoastaan tietyntyyppistä kudosproteiinia ja siksi se on tehokas kystia ja valtimoihin kertyvää plakkia ja verisuonitukoksia vastaan. Serrapeptaasilla on myös voimakas anti-inflammatorinen eli tulehdusta estävä vaikutus ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Serrapeptaasi ei myöskään ohenna verta, kuten tavanomaiset tulehdus kipuläkkeet, koska sen vaikutus ei perustu prostaglandiinin estoon, kuten tavanomaiset tulehduskipilääkkeet, vaan se estää tulehdusta tuhoamalla tulehdukseen liittyvää sivutuotetta fibriiniä. Tuhoamalla fibriiniä tämä entsyymi voi alentaa veritulppariskiä ja ehkäistä verisuonitukoksiin liittyviä ongelmia sekä aivohalvausta ja palauttaa sitä kautta terveisiin kudoksiin niiden luonnollista verenkiertoa.

     

Serrapeptaasi hoitaa tulehduksen syytä ei pelkästään oireita ilman sivuvaikutuksia

Serrapeptaasi pystyy estämään tulehduksia muuttamatta prostaglandiinihormonien toimintaa eikä vahingoita mahan ja suoiliston limakalvojen muodostumisella tärkeitä hormonaalisia tapahtumia. Näistä syistä johtuen serrapeptaasia pidetään yhtenä parhaana tulehduskivun lievittäjänä etenkin, kun tavanomaisia tulehduskipulääkkeitä ei voi jatkuvasti käyttää niiden vakavien haittavailkutusten takia.

     

Lievitää nivelkipuja ja parantaa nivelten liikkuvuutta

Serrapeptaasi toimii tehokkaasti myös niveltulehduksissa ja helpottaa tulehduksen ja kivun lievittymisen myötä myös nivelten liikkuvuutta.

Serrapeptaasia kapseleina

Serrapeptaasin entsyymi on kapselien sisällä jauheena, joten se liukenee hyvin. Parhaan imeytymisen ja tehokkuuden varmistamiseksi kapselit suositellaan otettavaksi runsaan veden kera tuntia ennen ateriaa tai kaksi tuntia aterian jälkeen.

 
Serrapeptaasi-kapseleita myyvät Suomessa
Life- TERVEYSKAUPAT
 Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.