Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot
   
Koskenlaskua
Koe Ruunaan kosket upeasti kumilautalla. Saat kokea yhteenlaskettuna 6 koskea ja 16 kilometriä ennenkokematonta laskua. Mukaan saat turvallisen laskuvarustuksen, joka pitää sinut pinnalla ja tunnelmat reilusti plussan puolella.
   
Näe Venäjän koskemattomat erämaat ja villi luonto kumilautasta käsin. Koskenlaskuretki Lieksajärven alueelle kolahtaa niin kokeneeseen koskienkesyttäjään kuin ensikertalaiseenkin.
Koskenlaskun lomassa voit rentoutua ja nauttia loimulohiaterian maukkaine karjalanpiirakoineen tunnelmallisessa kotaleirissä. Voit myös yrittää narrata välipalasi itse lohikaloja kuhisevista koskista.

Ja yö kosken partaalla on kuin ihanaa unta. Yöpymismahdollisuuksia on idyllisestä kodasta mökkimajoituksiin.
   
Kalastus
Kala-Kallet ja -Kaisat tavoittelevat Ruunaan koskilta taimenta, kirjolohta ja harjusta, vaaroista välittämättä. Pielisellä taas voi tartuttaa järvilohta vetouistimeen. Itse väsytetyn punalihaisen maku on jotakin aivan muuta, kuin kaupan kalatiskin antimien.
 
 
Saalit, jotka liikkuvat öisin, voit narrata saarimökistä käsin. Toki voit hankkia kalansaaliit myös Pietarin suunnasta, sillä järjestämme elämysretkiä myös suuren naapurimme Venäjän puolelle. Laatokan kuhaa tai Taipaleen taimenta omin käsin kalastettuna
-Nyt se on mahdollista.

Yöpyminen Metsäpirtin kylällä politbyroon rakennuttamassa datshassa saa rehdin suomalaimiehenkin tanssimaan ripaskaa. - Da Da !!
 
Metsästysretket erämaissa
Tule saaliinjaolle erämaakaupunkiin - Lieksaan, jossa riistaa riittää vaikka muille jakaa. Metsäkanalinnut ja jänikset asettuvat nätisti tähtäimeen, voipa vastaan tallustella susi tai metsien kuningas kontiokin.
Rajaton saaliinhimosi pääsee oikeuksiinsa myös rajan takana Venäjän Karjalassa. Siellä jahdataan villisikaa ja karhua, puhumattakaan keväisestä hanhijahdista.

Sotahistorialliset tantereet ovat aivan aseen kantomatkan ulottuvilla: Marskin linja, Terentilä, Pärssinen ...


Eräateriat
Nauti luonnon antimet luonnon helmassa. Se on elämys jo sinänsä, sen lisäksi että maastossa ruoka on aina maittavampaa kuin kotona.
   

Kaikkiin järjestämiimme retkiin tai tapahtumiin voidaan tarvittaessa liittää unohtumattomat erämaaruokailut. Loimulohta, peurakäristystä tai perinteikkäät nokipannukahvit piirakoiden ja munavoin kera.

Tiedustele ruokaretkistämme lisättynä yhdessä erämaaseikkailuun. Ruokailuasioissa otamme toivomuksenne huomioon ja järjestämmme asiat sen mukaan.

Moottorikelkkasafarit
Koe vauhdin hurma valkohangilla. Saat yllesi täydellisen ajovarustuksen ja allesi hyvän urheilukelkan. Moottori vie ja sinä vikiset, kun kaiken kokenut safariopas vie sinut läpi Pohjois-Karjalan erämaiden.

Ruunaan koskien varrella polveileva moottorikelkkareitti ei vältä vaaroja vaan ajaa niiden ylitse. Reitit vievät yli Pielisen suoraan Kolin korkeille vaaramaisemille. Kelkkareittejä on Lieksan seudulla jopa 500 kilometriä, joten koettavaa riittää useammaksikin päiväksi ja yöksi.

   
Yhteystiedot
Karjalan Kuohu järjestää korkealaatuisia luonto-ohjelmia. Olemme toimineet vuodesta 1991 alkaen.
Koe iso erä aitoa luontoa, erätaitoa ja luonnetta. Turvaa itsellesi parhaat aitiopaikat elämyksiin ja tuhansiin vaaroihin.

Karjalan Kuohu
Sarkkilantie 17 81720 Lieksa
Puh toimisto 013 - 535 201, Fax 013 - 535 203
Paavo Pennanen Matkapuh. 0400 - 966 428 tai 0400 - 186 409

Yksityiskohtaiset tiedot ja retkiemme kuvaukset ja hinnat:
http://www.saunalahti.fi/karkuohuJulkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.