Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot
 
   

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti on monipuolisten palvelujen verraton loma-, vapaa-ajan- ja kokouskohde, jonka sijainti kauniin Kallaveden rannalla takaa yhdistetyt kaupunkikylpylän ja luontohotellin sekä suositun viihdekeskuksen palvelut. Rauhalahdesta on vain 5 km Kuopion keskustaan ja hotellilta keskustaan on bussi- sekä kesäaikaan laivayhteys. Kuopion IKEA on avattu Rauhalahden eteläpuolelle, 7 km hotellilta ja 1.11.2012 sen viereen avattiin iso kauppakeskus IKANO (www.matkusshoppingcenter.fi), jossa on yli 80 erilaista liikettä (kauppoja, ravintoloita, kahvioita jne).

Kylpylähotelli Rauhalahdessa majoitut mukavasti hotellihuoneissa päärakennuksessa, kesällä 2004 avatussa upeassa huoneistohotellissa tai edullisissa retkeilymajatyypisissä hostellihuoneistoissa.

   

KYLPYLÄELÄMYKSIÄ JA HEMMOTTELEVIA HOITOJA

   

Rauhalahden kylpylässä viihtyy kaiken ikäiset. Porealtaita, vesihierontapisteitä, kylmäallas, kuuma-allas, vesiliukumäki, kuntouintiallas, lämmin ulkoallas, pikkulasten läträysallas. Allasbaarista voit tankata virkistäviä juomia tai hampurilaisia. Yksityisiin saunahetkiin on mahdollisuus klubisaunassa. Allasosasto on avoinna päivittäin majoittuville klo 7-22, ei-majoittuville klo 9-22 (torstaisin avoinna klo 21 asti). Kaikki Rauhalahden majoitushinnat sisältävät täysin vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön.

Hoito-osastolla saatavana hieronnat, kaikki kosmetologin ja kampaaja-parturin palvelut, kylvyt, erikoishoidot (shiatsu, akupunktio, aromaterapia jne) sekä fysikaaliset hoidot. Hoitoja myös lapsille sekä ryhmätuotteita.

MONIPUOLISTA VAPAA-AIKAA

Rauhalahdessa on kuntosali, liikuntasali (kiipeilyseinät), välinevuokrausta (hiihto, lumikengät, pyörät, kanootit, veneet), kuntopolku ja hiihtoladut sekä ohjattua lomaohjelmaa (ma-la). SeikkailuKuopio –ohjelmapalveluyritys järjestää safarit (moottorikelkka-, mönkijä, moottorivene- ja vesijettisafarit) sekä kalastustuotteet. Rauhalahden alueella on lisäksi ratsastustallit, tennishallit, uimaranta, minigolf, UUTUUS. keilahalli sekä säännöllinen laivayhteys keskustaan.

 

   

 

Kylpylähotellissa on 106 hotellihuonetta (tavallista 2-h huoneita, parvellisia huoneita perheille, 2 suitea, 2 invahuonetta, huoneita tupakoiville).

Kaikissa huoneissa on WC/suihku, TV, radio, puhelin, minibaari ja kylpytakit ja hiustenkuivaaja. Veloitukseton langaton nettiyhteys.

Lisävuodemahdollisuus. Osassa huoneita on parveke.

 

 

Rauhalahden huoneistohotellissa on 40 kpl 32 neliön huoneistoja, joissa on pieni makuuhuone (120 cm leveä vuode + laivavuode), olekselutila, jonka yhteydessä vuoteet kahdelle, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astioita, vaatteiden kuivauskaappi, tallelokero, TV, parveke tai terassi. Osassa on oma sauna kylpyhuoneessa. Veloitukseton langaton nettiyhteys.

Huoneistohotellissa on lisäksi 6 superiorhuoneistoa, jotka ovat 67 neliötä. Niissä on yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, alkovi ja WC, alakerrassa olohuone, keittiö, WC ja saunatilat. Huoneistossa minibaari. Veloitukseton langaton nettiyhteys.

 

 

Hostelli sijaitsee 150 m päähotellista ja se koostuu huoneistoista, joissa 2-3 makuuhuonetta (yhteensä 26 huonetta), keittiö (astiat) ja suihkullinen WC. Keittiössä pieni TV ja puhelin. Kolmen makuuhuoneen huoneistossa on vuoteita maksimissaan 7 hengelle ja kahden makuuhuoneen huoneistossa 5 hengelle
Asiakas voi vuokrata yhden makuuhuoneen (jolloin keittiö ja WC yhteiskäytössä) tai koko huoneiston. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan, samoin aina aamiainen ja kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

 

 

Rauhalahden ravintoloissa viihdyt aamusta iltaan.

Buffetravintola Sofia C ja kahvio/pub Old Man Lode sekä Tanssiravintola Estradi maankuuluine tansseineen ja nostalgiailtoineen ja yökerho/karaokebaari Club R palvelevat niin nälkäisiä kuin tanssinhaluisiakin.

Kesällä tietysti viihdyt terassillamme, unohtamatta erikoisravintolaamme Jätkänkämppää, joka on aito tukkikämppä 50-luvulta. Kylpylän yhteydessä toimii allasbaari ja Scanburger -hampurilaisravintola.

   

SUOMALAISET PERINNE- JA SAVUSAUNAILLAT JÄTKÄNKÄMPÄLLÄ

 

 

Erikoisravintola Jätkänkämppä sijaitsee 600 metriä hotellista, Kallaveden rannalla. Jätkänkämpässä voi 150 henkilöä ruokailla ja viettää iltaa aidoissa tukkilaistunnelmissa. Kämpän yhteydessä on suuri savusauna, jonne mahtuu n. 60 saunojaa yhtä aikaa. Tiistaisin läpi vuoden ja 14.6.-30.8. myös torstaisin Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinneiltoja, jonne voi kuka tahansa yksittäinen tulla saunomaan, nauttimaan perinneaterian. Hanuristi soittaa ja laulaa, kesällä tukkilaisesitykset. Muulloin tilauksesta ryhmille.

   

JOULUPUKIN KOTI VUODENVAIHTEESSA

Rauhalahdessa on tunnelmallinen Joulupukin koti avoinna 29.12.2012 - 9.1.2013.

Joulupukin Kodilla voi tavata itse Joulupukin sekä tonttuja. Kodilla voi paistaa suomalaisia joulupipareita, askarrella, nauttia lounasta ja glögiöä, tehdä jouluostoksia. Alueella on myös runsaasti talviaktiviteetteja kuten moottorikelkkailua, husky-ajelua, poro-ajelua, hevosrekiajelua, luistelua ja talvikalastusta.
Lisätietoja Joulupukin Kodista tästä

   

KOKOUS RAUHALAHDESSA

Tarjoamme monipuoliset kokoustilat mm. 200 hengen auditorio. Kaikissa kokoustiloissa vakiovarusteina piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu, videot, tv. Lisäksi datatykki, tietokoneyhteydet, imultaanitulkkauslaitteet. Erittäin monipuoliset oheisohjelmat kokouksiin: ohjattu liikunta, safarit, suositut tanssit, karaokeillat, suomalaiset perinne- ja savusaunaillat.

   

Lomailijoille tarjoamme kylpyläelämyksiä, ammattitaitoisen hoito-osaston palveluja, runsaasti vapaa-ajantoimintaa (esim. päivittäinen lomaohjelma), välinevuokrausta, suosittuja tanssi-iltoja, perinneiltoja savusaunoineen, nykyaikaiset kokouspalvelut, TYKY- ja polttarituotteet...

   

Kaikki on mahdollista, ota yhteyttä - tehdään yhdessä lomastasi sellainen kuin toivot!

YHTEYSTIEDOT

Katiskaniementie 8 70700 Kuopio
puh. 030 608 30
Katso kartta 1, kartta 2
myyntirauhalahti.fi
www.rauhalahti.fi/ru/
www.rauhalahti.fi

 Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.